Tijdens deze workshop "Zonder schuldgevoel voor jezelf kiezen" ontdek jij hoe je een leven creëert zoals jij dat wilt.

Een leven waarbij:

  • Er meer rust komt in je hoofd.
  • Meer gaat genieten van het leven.
  • Je minder aantrekt van concurrenten.
  • Loslaat om alles perfect te doen.
  • Durft te kiezen voor je ware verlangens.
  • En orde scherpt in de chaos. 

Als je het gevoel hebt dat er meer in je zit. Als je klaar bent met het leiden van je leven volgens de verwachtingen van anderen meld je dan NU aan voor de online workshop “Zonder schuldgevoel voor jezelf kiezen”.

Als deelnemer van de Masterclass betaald jij nu maar € 11,- exclusief btw.

Even voorstellen...

Ik ben Joyce Scheijen, moeder van Ella en samen met mijn man Dion wonen wij in het prachtige Zuid-Limburg. Op 1 april 2018 ben ik mijn bedrijf Joyfulness gestart. In eerste instantie zelfs als grap (1 april kikker in je bil) om te zien hoever ik ermee zou komen. Ten tweede niet met de gedachte om er echt geld mee te verdienen, ik was immers nog in loondienst. Want mijn baan opzeggen en de zekerheid moeten loslaten van mijn huidige salaris, dat nooit!

Eigenlijk wilde ik gewoon mensen helpen. Het eerste jaar heb ik naast mijn opleiding als Lifecoach, ook een behoorlijk aantal boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling, geluk en hoe ik rust in mijn hoofd kon vinden. Want daar was het voorheen een grote chaos. Ook ging ik steeds meer (business)trajecten volgen bij andere coaches om nog meer kennis te vergaren en mijn bedrijf te laten groeien. Al snel kreeg ik mijn eerste klant en creëerde ik mijn eigen methode die bestond uit een 12-stappenplan. Hierin zitten elementen die ik in mijn opleiding had geleerd, de weg die ik zelf had belopen (door mijn burn-out) en de resultaten die ik ondertussen had behaald met klanten. Ik zag dat wat bij mij werkte ook bij een ander werkte. 

Eind 2018 nam ik ontslag omdat ik aan alles voelde dat dit was waar ik voor gemaakt ben. Ik zette mijn angst(en) opzij en ging, ondanks wat mijn omgeving me vertelde, fulltime aan het werk voor Joyfulness. Ik geloofde in mezelf en in het succes, ik moest dit wel een kans van slagen geven. Steeds meer ging ik bouwen aan het fundament voor mijn bedrijf en het werd al snel groter. Zo groot dat ik een Virtual Assistent in huurde om mij te helpen. Begin 2020 heb ik zelfs mijn 12-stappenplan omgedoopt tot een online training “Manifesteer het leven dat je wél wilt”. Later dat jaar investeerde ik in een businesscoach en Phil van Son leerde mij hoe ik Joyfulness naar een hoger level kon tillen.

Ik weet wat ik doe, ik weet waar mijn talenten liggen en ik weet waar ik goed in ben. Als coach ben ik vrij direct, een tikkeltje streng maar weet ik snel het vertrouwen te wekken van mijn klanten waardoor ze open en eerlijk durven te zijn. Door deze combinatie kan ik snel de verdieping ingaan en gaan we samen voor dat resultaat dat de klant wenst. Ik heb ondertussen mijn eigen droomleven gecreëerd en ik weet dat jij dat ook kan! Waar wacht je nog op?

Met deze 3-daagse workshop “Zonder schuldgevoel voor jezelf kiezen” bied ik jou de mogelijkheid om terug te komen bij je gevoel, weer te leren genieten van het leven en bovenal laat ik je zien wat jouw gelukkig maakt. 

Verlang jij ook zo naar rust in je hoofd?  Dat je in de ochtend meteen zin hebt om de dag te beginnen en met een tevreden gevoel heerlijk in slaap valt? Dat je blij bent dat het leven in jouw voordeel werkt en je groei ervaart?

Maar de realiteit is nu dat…

Je bent jouw gedachten niet. Hoe zou je leven eruit zien als je vol zelfvertrouwen zit? Je minder gaat aantrekken van andere mensen en meer rust in je hoofd ervaart?

Deze speciale aanbieding geldt alleen voor jou omdat jij je hebt aangemeld voor de Masterclass. Jij betaald NU € 11,- (excl. btw) i.p.v. € 47,-.

Wat houdt de workshop "Zonder schuldgevoel voor jezelf kiezen" in?

Na je inschrijving ontvangt je meteen een mail met de drie video’s van mij in je mailbox. De opdrachten en de video’s vragen ongeveer 15 minuutjes van je tijd en zijn op praktische manier toe te passen in jouw (toch ál) drukke leven. Niets ontvangen? Check even je ongewenste mailbox.

Dag 1: Je bent goed zoals je bent

Dag 2: Wat is geluk voor jou?

Dag 3: Kwetsbaarheid en moed

Instagram Joyce Scheijen