Meer focus en minder chaos in je business? Ontdek het met deze gratis weekplanner (incl. 3 uitgebreide video's).

Door je naam en emailadres achter te laten, ontvang je direct de weekplanner en de video's in je mailbox. Niets ontvangen? Check dan even je ongewenste mail of SPAM-box.

5/5
"Ik zat vast in "tijd te kort" en "tijdnood" waardoor ik aan veel zaken niet meer toe kwam en ik achter de feiten aan liep, waaronder het missen van een superwaardevolle live Mastermind 🙈. Met de weekplanner is mijn tijd visueel veel beter in te delen en krijg ik meer gedaan dan voorheen! Even 1x in de week mijn week plannen, in 1 oogopslag helderheid, overal op te hangen en een mooi ontwerp!"
Kimy Ilic
Kindcoach - Keelkracht
5/5
"Als weddingplanner ben ik natuurlijk gek op plannen en organiseren. Maar binnen je eigen onderneming is dat toch vaak een dingetje. De weekplanner van Joyfulness geeft overzicht en handvatten, maar vooral heel veel ruimte en aandacht voor creativiteit en mindset. Dat is wat ik bij andere weekplanners echt mis!"
Mandy Meys
Weddingplanner - FBLS Weddings

Zit jij nu ook met je handen in het haar als het op een goede planning aankomt voor je business? Weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen om alles in te plannen en kom je tijd te kort omdat je zoveel prachtige ideeën hebt? Maar wil jij jezelf ook niet overwerken? Dan is deze weekplanner de uitkomst voor jou!

Met behulp van deze weekplanner:

  • Ga jij je productiever voelen aan het einde van de week.
  • Komt er een einde aan die ellenlange to-do lijstjes.
  • Help ik jou na te denken over je doelen, inzichten en verbeterpunten.
  • Ga jij tijd overhouden voor jezelf.

Hoe zou je business eruit zien als je precies wist wat je volgende stap was? Jij je doelen helder zou hebben en je ‘s avonds met een voldaan gevoel meteen in slaap zou vallen? Zodat jij de volgende dag met een frisse blik en een flinke dosis energie weer aan de bak gaat?

Nieuwsgierig? Vraag hem nu gratis aan!

Met deze planner bied ik jou de mogelijkheid om terug te komen tot de essentie waar het in een bedrijf om gaat: cashflow. Bovenal laat ik je zien dat ondernemen ook op een andere manier mogelijk is, namelijk vanuit vertrouwen en rust.

Verlang jij ook zo naar rust in je hoofd?  Dat je in de ochtend meteen zin hebt om de dag te beginnen en met een tevreden gevoel heerlijk in slaap valt? Dat je blij bent dat het leven in jouw voordeel werkt en je groei ervaart in je business? Want de realiteit is nu dat:

Wat houdt de weekplanner in?

Na je inschrijving ontvangt je meteen een mail waarmee je de weekplanner kunt downloaden. Daarbij krijg je ook nog eens vier uitgebreide video’s die jou helpen om de planner zo optimaal mogelijk te gebruiken. De video’s vragen ongeveer 15 minuutjes van je tijd en zijn op een praktische manier toe te passen in jouw (toch ál) drukke leven. Niets ontvangen? Check even je ongewenste mailbox of je SPAM-box.

Video 1: Dankbaarheid

Video 2: De juiste intentie zetten

Video 3: Uit je comfortzone

Video 4: Ook jij kan een succesvolle business opzetten!

Door je naam en emailadres achter te laten, ontvang je direct de weekplanner en de video's in je mailbox. Niets ontvangen? Check dan even je ongewenste mail of SPAM-box.

Even voorstellen...

Ik ben Joyce Scheijen, moeder van Ella en samen met mijn man Dion wonen wij in het prachtige Zuid-Limburg. Sinds 2018 run ik met succes mijn bedrijf Joyfulness. In eerste instantie zelfs niet eens om er fulltime aan te kunnen verdienen maar omdat ik echt iets wilde doen dat ik leuk vond en bij me paste. Ik werkte toen immers nog in loondienst. Want mijn baan opzeggen en de zekerheid moeten loslaten van mijn huidige salaris, dat nooit! Eigenlijk wilde ik gewoon mensen helpen. Het eerste jaar was een grote chaos. Zoveel dat ik wilde leren, ik wilde alleen maar kennis vergaren want ja dat zou mij beter maken. Door te investeren in een businesscoach die mij liet zien dat het ook anders kon kreeg ik steeds gemakkelijker klanten en creëerde ik mijn successtrategie. Deze successtrategie mag ik nu aan andere ondernemers leren zodat ook zij een schaalbaar verdienmodel voor zichzelf kunnen opbouwen vanuit een business die bij hun past.

Ik weet wat ik kan, ik weet waar mijn talenten liggen en ik weet wat ik voor jou kan betekenen. Ik ben geen coach die je een aai over de bol geeft, dat vraag je maar aan je moeder. Ik ben vrij direct, een tikkeltje streng maar zo weet ik snel het vertrouwen te wekken van mijn klanten waardoor ze open en eerlijk durven te zijn. Door deze combinatie kan ik snel de verdieping ingaan hoe jij op jouw manier een succesvolle business kunt opzetten. Wat als je gaat doen waar je goed in bent, jij plezier in hebt en een duidelijk strategie hebt die bij je past dan gaat het heel snel!