Exclusieve Masterclass:
"Money is King, JOY is King Kong!"

Je krijgt een bevestigingsmail in je inbox. Niets ontvangen? Check even je ongewenste mail. Je ontvangt ook mijn emails om jezelf en je business te laten groeien. Uitschrijven kan met één klik.

De masterclass “Money is King, JOY is King Kong! vindt plaats op dinsdag 13 juli om 9.30 uur, woensdag 14 juli en donderdag 15 juli om 11.00 uur en vrijdag 16 juni om 9.30 uur. LET OP: Er is per masterclass maar plek voor 5 super ambitieuze ondernemers!

Je ontdekt in de Masterclass:

🚀 De 5 stappen die nodig zijn om jou en je business te laten groeien.

🚀 Welke stap jij nu hebt te nemen om ook daadwerkelijk in beweging te komen. 

🚀 Hoe jij met meer LEF kan groeien naar een business die bij jou past.

🚀 Hoe jij je minder gaat aantrekken van je omgeving en je concurrenten.

🚀 En hoe jij écht voor jezelf en je business durft te kiezen met veel meer plezier.

Even voorstellen:

Ik ben Joyce Scheijen, moeder van Ella en samen met mijn man Dion wonen wij in het prachtige Hulsberg (in Zuid-Limburg). Sinds 2018 run ik met succes mijn bedrijf Joyfulness. In eerste instantie zelfs niet eens om er fulltime aan te kunnen verdienen maar omdat ik echt iets wilde doen dat ik leuk vond en bij me paste. Ik had toen ik startte immers nog in loondienst. Want mijn baan opzeggen en de zekerheid moeten loslaten van mijn huidige salaris, dat nooit!

Eigenlijk wilde ik gewoon mensen helpen. Het eerste jaar heb ik naast mijn opleiding als Lifecoach, ook een behoorlijk aantal boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling, geluk en hoe ik rust in mijn hoofd kon vinden. Want daar was het voorheen een grote chaos. Ook ging ik steeds meer (business)trajecten volgen bij andere coaches om nog meer kennis op te doen en mijn bedrijf verder te laten groeien. Al snel kreeg ik mijn eerste klant en creëerde ik mijn successtrategie. Deze successtrategie mag ik nu aan andere ondernemers leren zodat ook jij een schaalbaar businessmodel voor jezelf kunt bouwen en jij de vrijheid gaat ervaren om overal te kunnen wonen en werken.

Verlang jij ook zo naar die financiële vrijheid? Dat je met de allerleukste klanten mag werken die bij jou passen zonder dat je aan ze moet trekken. Dat je elke dag uit bed stapt en zin hebt om aan de slag te gaan.

Maar de realiteit is nu dat...

Hoe zou jouw business eruit zien als er meer LEF in je zat? Als je energie had voor 10? En ook nog eens meer tijd hebt voor leuke dingen? Welke stappen zou je dan durven nemen? Hoe zou je leven er dan uit zien? 

De masterclass duurt ongeveer een uur en is helemaal gratis en online te volgen. Je hoeft alleen maar je naam en e-mailadres achter te laten en dan ben je al aangemeld voor de masterclass ‘Money is King, JOY is King Kong!‘.