Gefeliciteerd... Je hebt het script NU in je mailbox!

Super tof dat je het script en de handleiding hebt aangevraagd. Goed kunnen verkopen is enorm belangrijk anders is er geen cashflow. MAAR WACHT… jij wilt natuurlijk verder bouwen aan die succesvolle business en daarom heb ik nog iets heel bijzonders voor je.

Dit aanbod is heel exclusief maar omdat jij het script en handleiding hebt gedownload “Van Kennismaking naar Salesgesprek” bied ik jou de mogelijkheid om deel te nemen aan de Masterclass “Actie in de Taxi”. Deze Masterclass is helemaal gratis MAAR er is maar plek voor 5 super ambitieuze ondernemers!

Ga meteen naar de Masterclass “Actie in de Taxi”.

Wat betreft je aankoop: je hebt net een mail ontvangen met de link naar de weekplanner en de video’s. HEEL BELANGRIJK: Voeg mijn mailadres joyce@joyfulness.net even toe aan je contactenlijst zodat je een herinnering ontvangt als we beginnen. Niets ontvangen? Check dan even je ongewenste mail en voeg dan het mailadres toe.

Wil je meer tips m.b.t. tot een succesvolle business en een kijkje in mijn  leven? Volg mij dan op instagram @joycescheijen of lees een van mijn maandelijkse blogs met een scherp randje.

Liefs, Joyce