Business- & Lifecoachprogramma
voor Upcoming Girlbosses & Lefgozers

Eindelijk heb je de stap durven nemen. Je bent vol goede moed gestart met je bedrijf. Je wilde andere mensen helpen en voor jezelf meer vrijheid creëren. Je hebt je passie eindelijk gevonden en weet wat je wilt. Maar wat moet je nu kiezen? Waar moet je wel in investeren of niet? Wie wordt je doelgroep?

Want je bent klaar om te shinen. Je hebt zoveel ideeën in je hoofd en het ontbreekt je zeker niet aan creativiteit maar dan komen die vragen. Hoe haal ik klanten binnen? Hoe ga ik mezelf in de markt zetten? Hoe houd ik mijn administratie bij? Hoe run ik überhaupt een bedrijf? 

Mensen om je heen vragen steeds vaker aan je: “Hoe gaat het met je bedrijfje?” en je duikt in elkaar in de hoop om geen eerlijk antwoord te hoeven geven op deze vraag.

Want de realiteit is nu...

Wat is jouw grootste uitdaging dat jij nog niet dat succesvolle bedrijf hebt?

Als ik deze vraag aan klanten stel dan komt het er heel vaak op neer dat we ons veel te veel laten beïnvloeden door onze omgeving. We vragen ons constant af: “Wat vindt mijn omgeving hier nu van?” of “Wat zullen anderen wel niet over me zeggen?” Zeker op de momenten dat je weinig zelfvertrouwen hebt, lijkt het wel honderd keer harder binnen te komen. Dit zijn niet jouw klanten en toch laat jij je er door tegenhouden.

Ook gedachten als “kan ik dit wel?” en “wie staat er op mij te wachten?” zijn aan de orde van de dag. Om je heen zie je de ene ondernemer nog harder groeien dan de ander. En jij hebt het gevoel dat je stilstaat en je blijft je verstoppen achter excuses en bullshit verhalen. Dat uitstelgedrag van je dat dient je niet meer en het wordt hoog tijd dat je daar vanaf komt! Het is tijd voor wat meer lef in jouw onderneming.

Is je eerste gevoel meteen “HELL YEAH”! Dat is je intuïtie en wil je daar meer naar gaan luisteren, dan is dit jouw eerste stap naar een succesvoller bedrijf, want dat gun ik je! Samen gaan we komen waar jij wilt zijn.

Even voorstellen...

Ik ben Joyce Scheijen, 38 jaar en moeder van Ella van bijna 4. Samen met mijn partner Dion woon ik in het prachtige Zuid-Limburg. Als Businesscoach help ik ambitieuze ondernemers naar groei, zelfvertrouwen en een gelukkig leven.

Het is mijn missie om ondernemers in beweging te brengen en het LEF in hun naar boven te halen om te laten zien wat zij in huis hebben. Wij ondernemers houden onszelf vaak zo klein of laten dit doen door onze omgeving. Je hoeft jezelf niet meer te laten tegenhouden door je omgeving of omdat je een gezin hebt. Het maakt je zelfs een leukere moeder als je gaat doen waarvoor je gemaakt bent en dat is andere mensen helpen.

Dit sterke verlangen komt voort dat ik mijn eigen verlangens jaren heb onderdrukt en vooral deed wat anderen van mij verwachten. Als kind voelde ik mij nooit ergens thuis horen en in mijn puberjaren uitte zich dat in zware fysieke klachten  als buikpijn en extreem eczeem en zelfs later in een heftige burn-out. Ik schaamde me, dacht dat ik me maar aanstelde en werd niet totaal niet begrepen door mijn omgeving. Ik wilde maar één  ding en dat was gelukkig zijn. Ik verdiepte mij in persoonlijke ontwikkeling, volgde een opleiding en begon langzaam uit mijn schulp te kruipen. In twee jaar tijd heb ik een business opgebouwd waar ik van droomde en glimlach nu iedere dag! Elke dag sta ik op met nieuwsgierigheid en vol energie. En dat gevoel, dat gun ik jou ook…

Zo ziet het halfjaar programma voor Upcoming Girlbosses & Lefgozers eruit:

Tijdens het programma “Upcoming Girlbosses & Lefgozers” gaan we 6 maanden lang aan de slag en krijg je mijn persoonlijke begeleiding en maak je deel uit een klein groepje super gedreven ondernemers.  Je leert hoe je een keihard fundament bouwt voor je bedrijf en samen ontwikkelen we een op maat gemaakt stappenplan waarbij jij precies weet welke stappen jij hebt te nemen op welk moment.

🚀 We maken een vliegende start met een 1-op-1 kick-off call van 90 minuten waarin we helemaal duiken in jouw plannen, jouw bedrijf en jouw leven. 

🔩 Vijf (online) 1-op-1 coachgesprekken van 60 minuten waar we dieper in gaan in waar je nu staat en wat je nodig hebt om die volgende magische stap te maken. Je stappenplan wordt hierin meer en meer duidelijk zodat jij die ondernemer wordt die gaat vlammen en zich niet meer laat tegenhouden door die innerlijke aansteller of zijn omgeving.

📣 Zes maanden lang een directe lijn met mij. Ik geef je persoonlijke feedback op je vorderingen en help je daar waar nodig is. Je mag mij altijd mailen en krijgt van maandag tot en met donderdag binnen 24 uur antwoord.  

💬 Zes maanden toegang tot de Facebook Community van Joyfulness waar je mede collega ondernemers ontmoet. Jullie kunnen elkaar helpen en steunen (ook als het even niet zo lekker gaat). Hier kun je ook altijd je vragen stellen en ben ik zelf 3 x per week aanwezig in de Facebook Community.

👩🏼‍🔬 Zes keer een online Mastermind waarbij we een thema behandelen rondom mindset of het ondernemerschap met de hele groep. Dit onderdeel wordt als zeer waardevol omschreven door (oud) deelnemers. 

👩🏼‍💻 Zes keer een online Masterclass door een gerenomeerd en succesvolle ondernemer (een expert op zijn of haar vakgebied) die jou op weghelpt om jou business nog meer te laten groeien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Marketing, Sales, Lifestyle en Storytelling.

🥳 Mijn online training “Manifesteer het leven dat je wél wilt” waarbij je in 8 uitgebreide modules jouw mindset volledig wordt klaargestoomd voor die succesvolle business en jij vanuit High Energy kan gaan ondernemen.

Na het programma voor “Upcoming Girlbosses & Lefgozers” heb jij:

✅ Een stappenplan voor het komend jaar liggen zodat je exact weet wat je per week en zelfs per dag gaat doen.

✅ Een fundament gebouwd voor je onderneming, zodat als jij een dagje niet lekker bent, je bedrijf blijft doordraaien.

✅ Weet en voel jij hoe je op een makkelijkere manier kunt ondernemen door helemaal jezelf te zijn.

✅ Een gedegen verdienmodel staan waarin duidelijk is welke reis de klant aflegt en hoe jij beleg op dat brood krijgt.

✅ Je bent gegroeid zowel als ondernemer als persoon. Je privé en werk is in balans, dit geeft rust en structuur.

Jouw investering:

Business- &Lifecoachprogramma

voor Upcoming Girlbosses & Lefgozers
4500
 • Een uitgebreide Kick off sessie van 90 minuten
 • Vijf 1-op-1 coachcalls van 60 minuten
 • 6 x een Mastermind met de hele groep
 • 6 x een Masterclass van een expert
 • 6 maanden lang toegang tot de Facebook Community
 • Onbeperkt toegang tot de online training
 • Prijzen zijn excl. btw

Waar sta je over een paar maanden?

Je leven is weer een avontuur en je bruist van de energie. Je weet precies wat je wilt met je bedrijf en hoe je daar gaat komen. Ook op de dagen dat het even niet zo lekker loopt, weet jij jezelf weer terug te brengen naar dat heerlijke gevoel van flow. Je gaat altijd weten wat je volgende stap is. 

Besef dat je twee keuzes hebt op dit moment:Keuze 1: Blijven waar je nu bent en het toch nog even een paar maanden zelf proberen. Grote kans dat er niets verandert. Hoe zou je je dan over een paar maanden voelen? Waarschijnlijk sta je nog steeds op dezelfde plek. Je ervaart de pijn van weerstand en het gevoel dat je de investering niet waard bent.

Keuze 2: Je stapt uit je comfortzone, investeert in jezelf en je gaat serieus aan de slag met het creëren van een succesvol bedrijf. Grote kans dat alles voor je verandert. Je ervaart de pijn van groei. Voor welke pijn kies je?

Nu tijdelijk met een extra dosis lef:

Je krijgt onbeperkt toegang tot de online training “Manifesteer het leven dat je wel wilt” om volledig in het vertrouwen te komen en positieve mindset te ontwikkelen (inclusief werkboeken en lesmateriaal een totale waarde van t.w.v. € 997,-).

Je krijgt 6 maanden gratis toegang tot de Facebook Community (t.w.v. € 497,-) waar je je vragen kan stellen en gelijkgestemden ondernemers vindt.

Elke maand vindt er een live Mastermind plaats in Teams waar je vragen kan stellen en behandelen we elke maand een thema rondom mindset of het ondernemerschap t.w.v. € 1500,-.

Elke maand vindt er een live Masterclass plaats gegeven door een expert op zijn of haar vakgebied t.w.v. € 1500,-.

Ervaringen:

Lees hier de persoonlijke ervaringen van deelnemers over mijn coaching en programma’s:

"Het coachtraject was boven mijn verwachting. Na elke gesprek ging ik met een gerust gevoel naar huis. Ik voelde mij veel beter dan voor het gesprek en wist precies welke (nieuwe) stappen ik te nemen had om vooruit te gaan. En vooruit dat ging ik, door afscheid te nemen van datgene wat mij niet meer diende zorgde dit ervoor dat er plaats kwam voor iets nieuws. Ik liep er vooral tegen aan dat ik slecht over mezelf dacht en slecht tegen mezelf praten. Ik had na een coachsessie altijd enorm veel energie en ging daardoor meteen aan de slag.

Dankzij Joyce heb ik stappen durven zetten als ondernemer en als mens, dat had ik nooit durven dromen. Ik heb geleerd om rustig te blijven, meer rust in mijn hoofd te creëren en niet negatief te zijn tegen mezelf. Maar juist met trots te leren kijken wat ik heb bereikt en wat ik nog ga bereiken. De opdrachten hebben mij aan het denken gezet en ik weet waar ik over een jaar wil staan en hoe ik daar ga komen. Ik heb geleerd grenzen voor mezelf te stellen, duidelijke keuzes te maken en hoe ik mijn band met mijn partner nog meer kan versterken. Door de controle los te laten en door te gaan zoals ik nu bezig ben, heb ik enorm veel vertrouwen in de toekomst. Joyce heeft mij als coach vooral opheldering gegeven over mezelf en mijn bedrijf. Dank je wel dat ik mezelf heb leren kennen."

Wendy Vluggen

"Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel (dat heeft iedereen wel eens denk je dan en het zal vast wel weer overgaan) maar 6 maanden verder, was mijn leven nog steeds een rollercoaster. Ik was nergens meer tevreden over en zag iedere dag weer vol met alleen maar zware gedachten. Dagelijks voor dat ik ging slapen, scrolde ik in mijn bed nog even mijn facebook en Instagram door. Natuurlijk wordt je daar op de dag van vandaag niet veel vrolijker van, want het ene bericht is nog perfecter dan het andere zou je zeggen. Nu zag ik tussen al deze berichten door ook de vrolijke en positieve verhalen van Joyce. Na een aantal weken deze verhalen te hebben gelezen, besloot ik zonder al te veel verwachtingen een gesprek aan te gaan.

Het eerste gesprek gaf me meteen de motivatie om in het traject te stappen. Ik sta nu veel positiever in het leven en vind het nu zelfs leuk om mijn eigen grenzen te kunnen overschrijden zonder dat ik er stress door krijg. Ook vind ik in alle drukte weer wat tijd voor mezelf en daar ben ik Joyce enorm dankbaar."

Kelly Schaepkens

"Wellicht ietwat sceptisch aan het begin van het VIP-traject, hebben de gesprekken met Joyce mijn verwachtingen overtroffen. Dankzij de praktische verrijkende opdrachten en de juiste positieve vragen heeft Joyce mij zelf laten inzien en voelen dat ik er mag zijn. Ik weet - nog beter - wat IK wil, hoe IK in het leven wil staan en laat me hierin niet langer leiden door "Wat ik denk, dat anderen denken". Joyce, dankjewel voor jouw positieve energie waardoor ik nog veel energieker in het leven sta en me ook durf te laten verrassen: Carpe Diem; Vergeat neat te leave! Een betere investering dan een investering in jezelf bestaat niet."

Imke Straaten

"Druk in mijn hoofd, onrust voelen, ik moet nog dit, ik moet nog dat, wat zal ik eerst doen en waar is de Me-time eigenlijk....dit voelde ik zo sterk en toen kwam ik Joyce van Joyfulness tegen. Na ons 1e gesprek, wat zo fijn en meteen vertrouwd voelde, dacht ik; dit is mijn kans, die moet ik nu aangrijpen. Ik ben nog steeds verbaasd hoe ik in een half jaar tijd zo'n andere mindset heb gekregen. En daar heeft Joyce me zo goed bij geholpen. Door haar open, eerlijke en luisterende houding voelde ik echt de klik, waardoor alles bespreekbaar was. Ze gaf advies waar ik meteen iets mee kon en door de pakkende dingen die ze zei, ervaar ik nu meer rust en lukt het met om prioriteiten te stellen en ECHT te genieten. Ik zou haar echt aan iedereen aanraden.... je bent een geweldig mens! Bedankt Joyce!"

Emmy Vrijman

Business- & Lifecoachprogramma

voor Upcoming Girlbosses & Lefgozers
4500
 • Een uitgebreid Kick off sessie van 90 minuten
 • Vijf 1-op-1 coachcalls van 60 minuten
 • 6 x een Mastermind met de hele groep
 • 6 x een Masterclass van een expert
 • 6 maanden lang toegang tot de Facebook Community
 • Onbeperkt toegang tot de online training
 • Prijzen zijn excl. btw