Van Kennismaking tot Salesgesprek

Eindelijk zit je met je ideale klant aan tafel. Maar je durft aanbod niet te doen! Want wat als de klant ‘nee’ zegt?

Er gaan zoveel stemmetjes door je hoofd. “Wat moet ik eigenlijk zeggen in het gesprek?” of “Wie ben ik nu dat deze persoon met mij wilt gaan werken? Wie ben ik om geld te vragen voor mijn product of dienst?”

Je wilt zo graag meer klanten binnenhalen, maar het lukt je niet. Om je heen zie je andere ondernemers enorm groeien en met superleuke klanten werken en jij denkt alleen maar: “Dat wil ik ook!”. Maar hoe?

Want de realiteit is nu dat ...

Wat is jouw grootste uitdaging dat jij (nog) niet die ideale klant binnenhaalt?

Als ik deze vraag aan mijn klanten stel dan komt het er vaak op neer dat we ons op teveel verschillende mensen richten. We willen althans iedereen helpen, maar je kunt niet iedereen helpen. We vragen ons constant af: “Hoe ga ik die persoon als klant krijgen?” of “Wat is er voor nodig om nieuwe klanten binnen te halen?” Zeker op de momenten dat je weinig zelfvertrouwen hebt, lijkt het alsof iedereen ‘nee’ tegen je dienst of aanbod zegt. Wat je nodig hebt is een goede structuur en opbouw voor een kennismakingsgesprek. Zodat je en de klant leert kennen en dat jij je aanbod kan doen. Zodat dat kennismakingsgesprek een salesgesprek wordt.

Ook gedachten als “Kan ik dit wel?” en “Wie staat er op mij te wachten?” zijn aan de orde van de dag. Om je heen zie je de ene ondernemer nog harder groeien dan de ander. En jij hebt het gevoel dat je stilstaat en je blijft je verstoppen achter excuses en bullshit verhalen. Dat uitstelgedrag van je dat dient je niet meer en het wordt hoog tijd dat je daar vanaf komt! Het is tijd voor wat meer lef in jouw onderneming en dat jij gaat staan voor je aanbod!

Ervaringen:

"Van kennismaking naar salesgesprek’ zit heel goed in elkaar. Het is een helder plan, dat heel goed uitgelegd wordt in de video’s van Joyce. Iets wat je direct kunt toepassen. Het is een plan dat je gemakkelijk kunt omzetten naar je eigen onderneming. Dus eigenlijk voor iedereen toepasbaar. De strip die erbij hoort, maakt het geheel gewoon leuk."

Aurelia Blom | Virtual Assistent

"Van kennismaking naar Salesgesprek" staat boordevol goede tips en tricks. Ik vind het altijd spannend om een salesgesprek te doen, maar Joyce geeft echt hele goede tips hoe je op een niet-tell-sell-manier en op een respectvolle manier je producten of diensten kunt aanbieden zonder dat de klant het gevoel heeft dat hij gedwongen wordt om iets van of bij je te kopen. Ik heb deze tips toegepast en ze werken echt!!!! Een echte aanrader!!"

Jolanda Schepers | Wereldpaden

Jouw investering:

Van Kennismaking naar Salesgesprek

Hoe haal ik de klant binnen zonder dat het een Tell Sell reclame wordt?
97 39
  • Een uitgebreide handleiding met de opbouw van het gesprek
  • Script van het salesgesprek
  • 4 uitgebreide video's ter ondersteuning
  • Onbeperkt toegang
  • Prijzen zijn excl. btw

Even voorstellen...

Ik ben Joyce Scheijen, 38 jaar en moeder van Ella van bijna 4. Samen met mijn partner Dion woon ik in het prachtige Zuid-Limburg. Als Business- & Lifecoach help ik ondernemers die de drive in zich hebben om uit die comfortzone te stappen en die zichzelf willen stretchen tot de ondernemer die ze willen zijn.

Het is mijn missie om ondernemers in beweging te brengen en het LEF in hun naar boven te halen om te laten zien wat zij in huis hebben. Wij ondernemers houden onszelf vaak zo klein, zonde vind ik dat. 

Dit sterke verlangen komt voort dat ik mijn eigen verlangens jarenlang heb onderdrukt en vooral deed wat van mij verwacht werd. Als kind voelde ik mij nooit ergens thuis en in mijn puberjaren uitte zich dat in zware fysieke klachten  als buikpijn (een gal vol met galstenen), extreme last van eczeem en later zelfs in een  burn-out. 

Ik schaamde me, dacht dat ik me maar aanstelde en werd niet totaal niet begrepen door mijn omgeving. Ik wilde maar één ding en dat was gelukkig worden. Ik verdiepte mij in persoonlijke ontwikkeling, volgde een opleiding en begon langzaam uit mijn schulp te kruipen. In twee jaar tijd bouwde ik een succesvolle business waar ik goed van kan leven en mag dit nu aan andere ondernemers leren! Elke dag sta ik op met enorm veel nieuwsgierigheid en een bak vol energie. En dat gevoel, dat gun ik jou ook…

Zo ziet deze mini training "van Kennismaking tot Salesgesprek" eruit:

Met dit script biedt ik jou de mogelijkheid om in het gesprek je klant te leren kennen, wanneer jij de klant laat praten en wanneer jij aan het woord bent. Aan de hand van een duidelijke opbouw weet jij precies welke vragen je moet stellen aan de klant, wanneer jij je aanbod doet. Zodat jij alles hebt om van die volger ook daadwerkelijk een betalende klant te maken. Met dit stappenplan weet jij precies welke stappen jij hebt te nemen in het gesprek en op welk moment.

🚀 We maken een vliegende start met een strip als voorbeeld die je bij je gesprek kunt houden.

📣 Het script bevat duidelijke en gerichte vragen die jij aan de klant kunt stellen tijdens het kennismakingsgesprek.

💬 Een uitgebreide handleiding hoe je het gesprek gemakkelijk en vanuit gemak kan laten verlopen. Zonder dat er pijnlijke stiltes vallen.

🔩 Vier uitgebreide video’s met tips en tricks die jou helpen om optimaal gebruik te maken van de kennis die je opdoet tijdens het kennismakingsgesprek.

🥳 Zodat jij die dikke vette JA op jouw aanbod gaat krijgen!

Jouw investering:

Van Kennismaking naar Salesgesprek

Hoe haal ik de klant binnen zonder dat het een Tell Sell reclame wordt?
97 39
  • Een uitgebreide handleiding met de opbouw van het gesprek
  • Script van het salesgesprek
  • 4 uitgebreide video's ter ondersteuning
  • Onbeperkt toegang
  • Prijzen zijn excl. btw