Heb je vaak het gevoel dat je geleefd wordt door anderen? Twijfel je vaak met het maken van keuzes? Wanneer weet je dat je de juiste keuze maakt? Plof jij altijd moe en uitgeput op de bank als de dag voorbij is? Trek jij je veel aan van wat anderen over je zullen zeggen?

En nu heb je het gevoel dat…

Tijdens deze training neem ik jou bij de hand om deze punten aan te pakken. Ik weet dat je er klaar voor bent. Vind je het spannend? Alleen al door jezelf de training “Manifesteer het leven dat je wel wilt” als cadeau te gunnen, laat je zien dat je klaar bent voor de volgende stap.

Wat is jouw grootste uitdaging met betrekking tot het manifesteren van het leven dat jij wilt?

Als ik deze vraag aan klanten stel dan komt het er heel vaak op neer dat we ons veel te veel laten beïnvloeden door onze omgeving. We vragen ons constant af: “Wat vindt mijn omgeving hier nu van?” of “Wat zullen anderen wel niet over me zeggen?” Zeker op de momenten dat je weinig zelfvertrouwen hebt, lijkt het wel honderd keer harder binnen te komen.

Waarom vind je het zo belangrijk wat je omgeving nu eigenlijk van je vindt? Waarom wil je zo graag de waardering van anderen krijgen?

Wat als ik je vertel dat je deze waardering uit jezelf kunt halen en dat je eigenlijk de waardering van anderen niet meer nodig hebt? Dat op het moment dat jij voor jezelf gaat kiezen, keuzes maken makkelijker wordt en dat het ook nog eens de juiste keuzes zijn. Wat zou er met je gebeuren als je altijd en overal jezelf kan zijn en keuzes maakt vanuit je hart? Hoe zou je dan in het leven staan? Wat zou je dan gaan doen?

De vier punten waarom jij niet jezelf durft te zijn:

1. Je schaamt je om over je ware verlangens te praten. Je vraagt jezelf af of dit wel normaal gedrag is en of de wereld wel op jou zit te wachten?

2. Je bent bang voor de reactie van je omgeving. Je krijgt antwoorden als: “Zou je dat wel doen?” of “Je bent gek geworden”. Je angst voor sociale afkeuring is hierin heel groot.

3. Je wilt voldoen aan de verwachtingen van een ander. Je laat je leven leiden door je omgeving. Je vindt het moeilijk om keuzes te maken en dus laat je ze vaak voor je maken, want dat is net zo makkelijk. Geen keuze maken is ook een keuze.

4. Je gelooft niet in jezelf. Je bent er nog niet van overtuigd of dit wel de juiste keuze is? Je eerste gevoel zegt “HELL YEAH”, maar daarna ga je meteen twijfelen of dit wel echt is wat je wilt.

Als je niet jezelf bent en niet je ware verlangens durft uit te spreken is dat een bewuste keuze. Je kunt zoveel meer dan jezelf denkt en met de online training en mij als coach gaan we dat eruit halen! Dat garandeer ik je. Wil jij volledig jezelf kunnen zijn en je verlangens durven uit te spreken, doe dan mee met deze online training.

Is je eerste gevoel meteen “HELL YEAH”! Dat is je intuïtie en wil je daar meer naar gaan luisteren, dan is dit jouw eerste stap naar een leven dat je verdient, want dat gun ik je! Samen gaan we komen waar jij wilt zijn.

Tijdens de training “Manifesteer het leven dat je wel wilt” leer jij:

Even voorstellen...

Ik ben Joyce Scheijen, 38 jaar en moeder van Ella van 3. Samen met mijn partner Dion woon ik in het prachtige Zuid-Limburg. Als levenscoach help ik vrouwen hun ware verlangens te transformeren naar groei, zelfvertrouwen en een gelukkig leven. Dit begon nadat ik jarenlang zelf mijn eigen verlangens had onderdrukt en vooral deed wat anderen van mij verwachten. Als kind voelde ik mij nooit ergens thuis horen en in mijn puberjaren uitte zich dat in zware fysieke klachten en op mijn 33ste kreeg ik zelfs in een burn-out. Ik schaamde me, dacht dat ik me maar aanstelde en werd niet begrepen door mijn omgeving. Ik wilde maar één  ding en dat was gelukkig zijn en ging op zoek. Ik verdiepte mij in persoonlijke ontwikkeling, volgde een opleiding en begon langzaam uit mijn schulp te kruipen. Nu ben ik eigenaar van twee bedrijven en mag ik elke dag mensen coachen om het beste uit zichzelf te halen. Ik glimlach nu iedere dag en geniet meer dan ooit! En dat gevoel dat gun ik jou ook…

Zo ziet de online training eruit:

Tijdens de online training ‘Manifesteer het leven dat je wél wilt’ gaan we acht weken lang aan de slag. Elke week komt er een module vrij, elke module bevat meerdere video en een werkboek. Je leert hoe jij op een positievere manier in het leven gaat staan en hoe je deze positieve energie gaat aantrekken. Je leert beter om te gaan met tegenslagen. Je gaat durven kiezen voor jezelf en zien dat er meer in zit dan er nu uitkomt. Je ontdekt wat je wilt en hoe je deze doelen gaat behalen. Je gaat het leven creëren zoals jij dat wilt en niet meer het leven leiden van een ander. Je relaties verbeteren, zowel op liefdesgebied, als de relaties met vrienden en familie. Stilstaan is verleden tijd en je bent nu klaar voor verandering!

Inhoud van de online training ‘ Manifesteer het leven dat je wél wilt’:

Waar sta jij na het volgen van de online training?

Je leven is weer een avontuur en je bruist van de energie. Je weet precies wat je wilt en hoe je daar gaat komen. Ook op de dagen dat het even niet zo lekker loopt, weet jij jezelf weer terug te brengen naar dat heerlijke gevoel van flow. Je gaat altijd weten wat je volgende stap is. 

Besef dat je twee keuzes hebt op dit moment:

Keuze 1: Blijven waar je nu bent en het toch nog even een paar maanden zelf proberen. Grote kans dat er niets verandert. Hoe zou je je dan over een paar maanden voelen? Waarschijnlijk sta je nog steeds op dezelfde plek. Je ervaart de pijn van weerstand en het gevoel dat je de investering niet waard bent.

Keuze 2: Je stapt uit je comfortzone, investeert in jezelf en je gaat serieus aan de slag met het creëren van het leven dat jij wilt. Grote kans dat alles voor je verandert. Je ervaart de pijn van groei. Voor welke pijn kies je?

Basis

977
 • Levenslang toegang tot de online training
 • Werkboeken
 • Week- & maandplanners
 • Het plan om te weten wat je wilt t.w.v. € 57,-

VIP

1797
 • Alles van de online training BASIS
 • 3 x 1-op-1 coachcall (60 min)

LET OP: Prijzen zijn excl. 21% btw. Indien je betaald in termijnen geef je automatisch een akkoord aan Mollie (betalingssysteem) om de bedragen automatisch af te schrijven van je bankrekening.

Nu tijdelijk met extra bonussen:

De training bevat:

Ervaringen

Hieronder lees je een persoonlijke ervaring van een (oud-)deelnemers. 

Kimberley is één van de eerste deelnemers van de online training. Zij was zelfs zo positief over de training en geïnspireerd door Joyce dat ze ervoor koos om haar recensie te filmen (terwijl zij niet graag in de spotlights staat). Tijdens de training heeft Kimberley o.a. geleerd om meer te vertrouwen op haar innerlijke (positieve) stem en juist geleerd om op een andere manier om te gaan met haar innerlijke criticus.

Hieronder lees je de persoonlijke ervaringen van deelnemers aan het offline VIP coach traject. 

‘Het coachtraject was boven mijn verwachting. Na elke gesprek ging ik met een gerust gevoel naar huis. Ik voelde mij veel beter dan voor het gesprek en wist precies welke (nieuwe) stappen ik te nemen had om vooruit te gaan. En vooruit dat ging ik, door afscheid te nemen van datgene wat mij niet meer diende zorgde dit ervoor dat er plaats kwam voor iets nieuws. Ik liep er vooral tegen aan dat ik slecht over mezelf dacht en slecht tegen mezelf praten. Ik had na een coachsessie altijd enorm veel energie en ging daardoor meteen aan de slag. Dankzij Joyce heb ik stappen durven zetten als ondernemer en als mens, dat had ik nooit durven dromen. Ik heb geleerd om rustig te blijven, meer rust in mijn hoofd te creëren en niet negatief te zijn tegen mezelf. Maar juist met trots te leren kijken wat ik heb bereikt en wat ik nog ga bereiken. De opdrachten hebben mij aan het denken gezet en ik weet waar ik over een jaar wil staan en hoe ik daar ga komen. Ik heb geleerd grenzen voor mezelf te stellen, duidelijke keuzes te maken en hoe ik mijn band met mijn partner nog meer kan versterken. Door de controle los te laten en door te gaan zoals ik nu bezig ben, heb ik enorm veel vertrouwen in de toekomst. Joyce heeft mij als coach vooral opheldering gegeven over mezelf en mijn bedrijf. Dank je wel dat ik mezelf heb leren kennen.’

Wendy Vluggen

‘In het begin was ik nogal sceptisch maar dankzij de praktische opdrachten waardoor ik echt anders en positiever ben gaan denken. Ik voelde dat Joyce begreep waar ze het over had, onze gesprekken waren altijd open en alles kon verteld worden. Zij heeft mij leren denken in het moment door naar de positieve dingen te kijken die zich op dat moment voordoen. Ik kan mezelf nu meer iets gunnen en heb visueel goed in beeld wat ik nu echt wil. Door steeds kleine stappen te zetten, ging het traject mij gemakkelijk af en was er aan het einde van het traject een gezonde groei te zien. Ik ben zelfs door het volgen van het traject een opleiding gaan doen, dit had ik anders nooit gedurfd. Ik heb geleerd om nee te zeggen en dit geeft mij enorm veel ruimte om echt te genieten van het leven. Ik kies nu  echt bewust voor mezelf in elke keuze die ik maak. Ik ben meer gaan doen en denken wat ik wil en vind!’

Jill Simons

‘Voordat ik startte met het traject had ik al ‘enige ervaring’ met een psycholoog en een praktijkondersteuner van het GGZ en dacht dat dit het zoveelste was dat niet zou werken. Bij Joyce ging ik eigenlijk al meteen na het eerste gesprek met een goed gevoel weg. Bij elk gesprek kreeg ik praktische en duidelijke opdrachten waar ik echt iets mee kon. Ik geef toe, niet altijd even makkelijk maar dat hoort het ook niet altijd te zijn als je wilt groeien. Als coach vond ik je heel open, positief en voelde vanaf het begin meteen vertrouwd aan. Dit is iets wat ik zelf erg belangrijk vind. Je weet waar je het over hebt. Het hele traject is voor mij zeer waardevol geweest, en nog steeds, ook al heb ik het traject afgerond. Jouw coaching heeft veel meer voor mij gedaan dan ik had kunnen bedenken. Daar zal ik je altijd dankbaar voor zijn! Ik ben nu gelukkiger en heb geleerd lief voor mezelf te zijn. Ik sta nu vol zelfvertrouwen in het leven en kijk op een andere manier naar situaties dan vroeger (veel positiever). Niet alleen als persoon ben ik enorm gegroeid, maar ook in mijn relatie en tijdens het traject heb ik zelfs een baan gevonden die echt bij me past. Ik durf eindelijk weer voor mezelf te kiezen, weet wat ik wil en kijk met een positieve blik naar de toekomst.’

Nadine Peters

FAQ

Je krijgt onbeperkt toegang tot alle modules dus je kan de lessen helemaal in je eigen tijd en tempo volgen. Als je binnen acht werken duidelijke groei wilt zien en iedere week een module afrond dan investeer je minimaal twee uur per week/per module.

In termijnen betalen is mogelijk. De link voor de termijnbetaling vind je onder de pakketten. 

Het maakt niet uit waar je staat wat betreft persoonlijke ontwikkeling. Als je er wel al iets van weet kun je voor de verdieping kiezen en als je er nog niets van weet dan krijg je de basis goed uitgelegd.

Het kost je minimaal twee uur per week en je kunt dus makkelijk later beginnen of een module inhalen. De modules kun je volledig in je eigen tijd doen.

De training is voor iedereen die voelt dat hij of zij hier aan mee wilt doen. Wil je zeker weten of de training iets voor jou is, vraag dan hier een gratis Powerboost gesprek aan.

Dit is zeker mogelijk. Maar na morgenavond vervallen alle bonussen. Tevens komt dit aanbod voor deze prijs nooit meer terug.

Je krijgt levenslange toegang tot de modules. Als er in een later stadium video’s of lessen bijkomen, krijg jij een gratis upgrade.

Je kunt nadat je de online training gekocht hebt meteen starten. Dit geldt ook als je het VIP pakket hebt gekocht en hoeft dus niet te wachten op een mail of aanmelding van mij. De training bestaat uit acht modules, elke week komt er een module vrij.

Het klinkt cliché maar als ik het kan, kan jij het ook. Toen ik hiermee begon zat ik midden in een burn-out en het heeft mij van de bank gesleurd om iets te maken van mijn leven. Het heeft ervoor gezorgd dat ik nu mijn mooiste leven leef!

Wat heb je te verliezen? Vraag bij twijfel hier een gratis Powerboost gesprek aan.

Basis

977
 • Levenslang toegang tot de online training
 • Werkboeken
 • Week- & maandplanners

VIP

1797
 • Alles van de online training BASIS
 • 3 x 1-op-1 coachcall (60 min)

LET OP: Prijzen zijn excl. 21% btw. Indien je betaald in termijnen geef je automatisch een akkoord aan Mollie (betalingssysteem) om de bedragen automatisch af te schrijven van je bankrekening.

Nu tijdelijk met extra bonussen: