Joyfullness

Joyfulness is een mix van Joyce, plezier maken (JOY) en Mindfulness (FULNESS). Dit zorgt voor meer rust en balans in je leven waarbij je je richt op zowel de Mind, Body & de Soul. Om meer geluk, balans en rust te creëren in je leven geef je al deze drie gebieden evenredig aandacht.

Met Joyfulness wil ik als Lifecoach mensen inspireren positiever in het leven te staan en daarmee de balans terug te krijgen in hun leven met als resultaat gelukkiger te zijn. Leren dat ze de baas zijn over hun eigen gedachten en hun leven leiden zoals zij dat willen en niet dat van een ander. Mensen laten inzien dat ze een keuze hebben, altijd! Door ons te richten op de Mind, Body & Soul, ben ik ervan overtuigd dat je een gelukkiger leven kan leiden. Ik wil een inspiratie zijn voor zowel vrouwen als mannen en de wereld hiermee lichter maak. Door mensen in te laten zien als ze elkaar helpen en met elkaar in gesprek te gaan, zij groeien als persoon en ook de ander laat groeien.

Als ik om me heen keek naar vrienden, familie maar ook vooral vreemden dat er maar weinig plezier in hun leven zat, er werd te weinig echt gelachen en dan bedoel ik echt gelachen. Lachen dat je tranen van je gezicht rollen, echt lachen van geluk! Ik zag ooit eens een moeder die haar kind aan het verschonen was en alleen maar boos was op dat kind. Ik vroeg me af waarom kon ze niet lachen? Ze had toch immers zelf voor dat kind gekozen, toch? Die liefde is toch zo groot dat plezier met elkaar wilt maken. Maak een feestje van je leven! Ik wilde dat anders, ook als voorbeeld voor mijn kind. Ik stel mezelf als doel dat als ze later groot is en haar gevraagd wordt naar haar jeugd ze in ieder geval zal zeggen dat we altijd veel lol en liefde voor elkaar hadden. Plezier (JOY) maken moet hoofddoel nummer 1 zijn in jouw leven. Mijn passie is om een revolutie te starten om een nieuwe wereld te creëren waarin liefde en JOY het allerbelangrijkste is, oftewel Joyfulness.