Ten Minute Table Talk

Graag wil ik een podium bieden voor de vrouwelijke onderneemsters in Nederland. Hiermee wil ik jou inspireren dat ondernemen ook voor jou is weggelegd en dat als je gaat doen waar je passie ligt, je ook je geluk vindt. Elke maand mag ik  een vrouwelijke onderneemster interviewen over haar bedrijf, de mindset die daarvoor nodig is en over haar succes. Lijkt het je leuk om hier tussen te staan? Stuur dan een bericht naar info@joyfulness.net.

Ut Tjen Minuute Gesjprek #9 met Elisah Stassen

Een klein experiment deze keer want de negende aflevering is omgedoopt tot “Ut Tjien Minuute Gespjrek” en geheel in het Limburgs Dialect. Dit keer interview ik hondencoach Elisah Stassen. Sinds januari pas gestart met haar onderneming en nu dé specialist in 1-op-1 begeleiding voor jouw hond.

The Ten Minute Table Talk #8 met Kelly Stassen

Tijdens de achtste aflevering interview ik: Kelly Stassen. Eigenaresse van Primadonna Girl maar beter bekend onder de naam OLIESJEIK. Waarmee ze zich op korte termijn heeft getransformeerd tot diegene die jij in de essentiële oliën moet hebben als het gaat om netwerkmarketing.

The Ten Minute Table Talk #7 met
Irene Knops

Tijdens de zevende aflevering interview ik: Irene Knols. Eigenaar van Impower People en Bubu Inc. Hiermee adviseert en traint zij ondernemers om op een duurzame en natuurlijke manier hun zakelijke en persoonlijke koers te bepalen en daar succesvolle stappen in te zetten.

The Ten Minute Table Talk #6 met Mariëlle van der Heyden

Tijdens de zesde aflevering interview ik: Mariëlle van der Heyden. Zij is mede eigenaar van Smeets Uitvaartverzorging en heeft daar de touwtjes goed in handen. Ze staat vooral voor vrijheid van keuze, de keuze in het leven maar ook hoe je zelf jouw laatste moment hier op aarde kiest.

The Ten Minute Table Talk #5 met Mandy Meys

In de vijfde aflevering interview ik: Mandy Meys. We spreken over haar bedrijf FBLS Weddings dat ze in september 2020 overnam, wat ze hier in de wereld wilt achterlaten en wat de vrijheid van het ondernemerschap voor haar betekent.

The Ten Minute Table Talk #4 met Paula Pfeifer

In de vierde aflevering interview ik: Paula Pfeifer. Met haar bedrijf Athos Eet (onderdeel van Athos) wil ze een warme en veilige plek bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Waarom? Bekijk snel de aflevering.

The Ten Minute Table Talk #3 met Elise Pikaart

In de derde aflevering interview ik: Elise Pikaart. Met haar bedrijf Human Business Care wil ze bij alle Limburgse bedrijven met personeel weer op de kaart zetten en met succes! Wil je weten hoe? Check dan snel deze aflevering.

The Ten Minute Table Talk #2 met Sabine Knops

In de tweede aflevering interview ik: Sabine Knops. Een aantal jaar geleden was ze nog een van de weinige vrachtwagenchauffeuses van ons land, nu is ze samen met haar man Steven trotse eigenaars van SenS Gym.

The Ten Minute Table Talk #1 met Rosian Custers

Het is zover! De eerste Ten Minute Table Talk is een feit en interview ik niemand minder dan Rosian Custers. Zij noemt zichzelf mensenmarketeer. Waarom? Die vraag stel ik haar graag tijdens de eerste aflevering.