Start direct met de 5-daagse mini training
'Uit je hoofd terug naar je gevoel'

Je wilt het altijd maar voor alles en iedereen goed doen. Je noemt jezelf een perfectionist, wilt alles onder controle houden en zet jezelf nooit op nummer 1. Eerst de rest, dan pas ik.

Je ‘moet’ veel van jezelf en als je ‘s avonds eindelijk neerploft op de bank blijven die wieltjes in je hoofd maar doordraaien. Je voelt je schuldig dat je even zit en wilt niets liever dan dat het (al is het maar voor heel even) rustig is in je hoofd. 

Je hebt nu namelijk het gevoel dat:

✅ Er meer in zit dan er nu uitkomt.
✅ Je geen idee hebt hoe je dit moet aanpakken.
✅ Je weet wat je wilt maar je durft dit niet te delen.
✅ Je denkt dat je hier geen tijd voor hebt.
✅ Je bent jaloers op die ene vriend(in).
✅ Je bang bent voor de reacties van anderen.
✅ Je klaar bent voor verandering!

Je wordt vaak meegesleurd door de dagelijkse dingen waardoor je jezelf vaak helemaal wegcijfert. “Mijn tijd komt nog wel”, denk je. Maar zolang jij hier niet voor kiest, komt die tijd nooit. En misschien denk je nu “maar dat is toch egoīstisch als ik nu voor mezelf kies?” Stop, ho! Dit geeft alleen nog maar meer chaos in je hoofd. Want stel je een voor dat jij weer lekker in je vel zit, wat zou dat betekenen voor je partner, voor je werk en voor jezelf? Start vandaag met de mini-training “Uit je hoofd terug naar je gevoel” waardoor die rust weer terugkeert. De training bestaat uit 5 video’s en opdrachten die je gemakkelijk kunt toepassen in jouw (toch al) drukke leven. Ik bied jou de mogelijkheid om te ontdekken hoe het is om meer aandacht aan jezelf te besteden en wat dit voor zowel jou als je omgeving betekent. Je gaat ervaren hoe het is om rust in je hoofd te hebben en hoe jij kunt terug kan komen bij je gevoel.

Inmiddels weet ik hoe het is om meer tijd aan mezelf en mijn dromen te besteden. Die dromen zijn allang geen dromen meer dit zijn ondertussen serieuze doelen geworden. Doordat het doelen zijn geworden, is zelfs de helft van die dromen al uitgekomen. Hoe waanzinnig is dat!! Dit had ik vijf jaar gelden nooit durven dromen, want dit is niet altijd zo geweest. In 2015 kreeg ik een burn-out doordat ik mezelf jaren had weggecijferd. Ik deed alleen maar dingen die van mij verwacht werden en durfde nooit mijn ware mening of verlangens uit te spreken. Door de burn-out had ik nergens meer energie voor, ik had zelfs geen zin meer in de leuke dingen. Ik wilde maar één ding en dat was gelukkig worden. En dat gevoel dat ik nu elke dag ervaar, dat gevoel van kalmte, vrijheid en geluk, dat gevoel dat gun ik jou ook.

Ik volgde een opleiding tot Lifecoach en na het behalen van mijn diploma nam ik per direct ontslag bij mijn toenmalige werkgever. De afspraak bij de Kamer van Koophandel was inmiddels gemaakt en zo was ik binnen no-time ondernemer. Ik was trotse eigenaar van mijn eigen coachingspraktijk. Ik volgde verschillende (business) coach trajecten van o.a. Phil van Son, Kim Munnecom, Simone Levie, Birgit Luijk, Sophie Dittmar en Dolly Heuveling van Beek. Ik ontdekte steeds meer wat persoonlijke ontwikkeling voor mij en voor mijn klanten kon betekenen. Nu leef ik een leven waar ik vroeger alleen maar van droomde.

Bestel nu direct de 5-daagse mini-training “Uit je hoofd terug naar je gevoel” t.w.v. €57,- voor € 33,- en kom direct in de online omgeving om alle video’s te bekijken.

 

Waarom starten met deze mini-training? Wil je verandering in je relatie, op je werk of in je privéleven? Deze mini-training helpt jou om een positieve kijk te geven op jouw leven. Doordat jij richt op dat wat je wilt en leg je de focus op wat jij wilt aantrekken. Deze training leert je te zien dat er al veel mooie dingen in jouw leven zijn en hoe jij weer terugkomt bij jouw gevoel. In een korte video leg ik uit hoe het werkt. 

Dit levert de 5-daagse mini-training 'Uit je hoofd terug naar je gevoel' jou op:

Waar heb ik mijn kennis vandaan?

Op 1 april 2018 ben ik mijn bedrijf Joyfulness gestart. In eerste instantie zelfs als grap om te zien hoever ik ermee zou komen. In eerste instantie zeker niet er echt om geld mee te verdienen. Want mijn baan opzeggen en de zekerheid moeten loslaten van mijn huidige salaris, dat nooit! Ik wilde gewoon mensen helpen. De afgelopen jaren heb ik naast mijn opleiding als lifecoach, ook een behoorlijk aantal boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling, geluk en hoe ik rust in mijn hoofd vind. Want daar was voorheen alleen maar chaos. Ook ging ik steeds meer trajecten volgen bij andere online coaches om nog meer kennis te vergaren. Al snel kreeg ik mijn eerste klant en creëerde een 12-stappenplan, dit kwam overeen met wat ik in mijn opleiding had geleerd, de weg die ik had belopen en de kennis die ik ondertussen had opgedaan. Ik ervaarde dat wat bij mij werkte ook bij een ander werkte. Eind 2018 nam ik ontslag omdat ik aan alles voelde dat dit was waar ik voor gemaakt was. Ik zette mijn angsten opzij en luisterde niet meer naar mijn omgeving. Ik geloofde zo in mij mezelf en in mijn succes, dit moest ik een kans van slagen geven. Steeds meer ging ik bouwen aan het fundament voor mijn bedrijf en het werd al snel groter. Zo groot dat ik een Virtual Assistent in huurde om mij te helpen. Dit jaar heb ik zelfs mijn 12-stappenplan omgedoopt tot een online training en leer ik momenteel van business coach Phil van Son hoe ik van mijn bedrijf een nog groter succes kan maken.

Voor wie is deze mini-training bedoeld:

Je voelt het al maanden sluimeren en nu is er iets gebeurt waarbij je weet “dit kan zo niet langer, ik moet nu voor mezelf gaan kiezen”. Je wilt positiever in het leven staan en meer vanuit je gevoel gaan leven. Nu zit je vaak nog met je gedachten in het verleden of in de toekomst terwijl je weet dat het leven zich ‘nu’ afspeelt. Je ervaart vaak een gevoel van “is dit het nu?” en je bent klaar met je onzekerheid en dat negatieve stemmetje in je hoofd. Met andere woorden je wilt verandering in je leven maar je weet eigenlijk niet zo goed hoe. Je weet het zeker, je bent klaar voor verandering!

Hoe ziet de mini-training 'Uit je hoofd terug naar je gevoel' eruit?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail in je mailbox. Je ontvangt meteen de inloggegevens van de online omgeving, zodat je meteen kunt starten . Hierin vind je:

Dag 1: Dankbaarheid

Deze krachtige tool laat jou zien hoeveel moois jij al in je leven hebt.

Dag 2: Gelukkig zijn

Hier gaan we dieper in op wat jou gelukkig maakt en hoe jij gelukt voor jezelf kunt bereiken.

Dag 3: Complimenten geven en ontvangen

Door je bewust te focussen op het krijgen en het geven van complimenten geef jij jezelf een beter gevoel.

Dag 4: Patronen doorbreken

Je gaat je dagelijkse routine oftewel je automatische piloot een schop onder zijn kont geven.

Dag 5: Masterclass

Je leert hoe jij jezelf makkelijker uit die negatieve spiraal kan halen.

Vragen stellen

Als extraatje bij deze mini-training geef ik je eenmalig de ruimte om mij een mail te sturen met al jouw vragen.

Enkele reacties van de 50 deelnemers die je al voor gingen:

‘Jeetje Joyce... ik ben misschien niet zo aanwezig geweest in de community voornamelijk door internet gebrek hier en daar, maar daardoor wel focus. Ik heb dit echt als een ervaring ervaren vanaf dag 1, soms moest ik over dingen meer na denken maar eigenlijk wat dat ook niet meer nodig. Tijd voor mezelf nemen met een boek en naar mezelf te gaan... wauw. Ik zat het met tranen in mijn ogen. Ik zal deze opdrachten blijven volgen want het geeft inzicht! Dankjewel en ik vind het ook geweldig voor jou dat het zo'n succes is. Ik ga deze dagen nog eens voor mezelf alles doorlopen. Een dikke merci. Keep it up 😉

‘Bedankt voor de vijf mooie dagen! Ik heb ze met plezier gevolgd en opdrachten gedaan. Ik ben erdoor minder gaan piekeren merk ik en heb mezelf al kleine doelen gesteld. Complimenten uitgedeeld en gisteren ook een hele  mooie mogen ontvangen, waar ik me de hele dag goed door heb gevoeld.'

'Wat deed je het super fijn, Joyce, het inspireert me direct! Ik sta niet vaak stil wat ik allemaal heb dus vind het wel leuk om daar mee bezig te zijn. In de auto onderweg was ik me al vanalles aan het bedenken wat ik voor vandaag ga opschrijven.'

‘Thanks voor deze waardevolle training! Al een hoop nieuwe inzichten en een start met een andere (positievere) mindset! Ik merk al echt verschil in mijn hoofd. De praktische opdrachten en tips vond ik echt heel fijn.'

Bestel nu direct de 5-daagse mini-training ‘Uit je hoofd terug naar je gevoel’ t.w.v. € 57,- voor € 33,- en kom direct in de online omgeving om alle video’s te bekijken.

Je krijgt onbeperkt toegang tot deze mini-training en daarmee kun je de lessen helemaal in je eigen tijd en tempo volgen. Als je binnen één week duidelijke groei wilt zien en elke dag een video afrond dan is je investeringstijd ongeveer een half uurtje per dag. 

Het maakt niet uit of je wel of niet iets aan persoonlijke ontwikkeling gedaan hebt. Als je er wel al iets van weet kun je voor verdieping kiezen en als je er nog niets van weet dan krijg je de basis goed uitgelegd.

Het kost je maximaal 5 uur over een hele week. Je kunt makkelijk de video’s later bekijken. Al haal je wel het beste resultaat als je elke dag een video bekijkt.

Je hebt levenslange toegang en je kunt op elk gewenst moment starten met de training. De training is zowel vanaf je laptop als op je telefoon te bekijken.

Zodra je hebt betaald, ontvang je meteen de eerste mail met je inloggegevens van de online omgeving. Je hebt dan meteen toegang tot de video’s.

Het klinkt cliché maar als ik het kan, kan jij het ook. Toen ik hiermee begon zat ik midden in een burn-out en het heeft mij van de bank gesleurd om iets te maken van mijn leven. Het heeft ervoor gezorgd dat ik nu mijn mooiste leven leef!