Video 1 - Dankbaarheid

Super tof dat je mijn weekplanner hebt gedownload. Laten we dan ook maar meteen van start gaan, want jij zo snel mogelijk aan de gang! Samen gaan we er voor zorgen dat jij deze weekplanner optimaal gaat gebruiken zodat jij meer rust in je hoofd ervaart en meer overzicht hebt over je week. Met als doel natuurlijk dat jij en je business elke dag groeien.

Jij wilt namelijk succes ervaren en daar ga ik je bij helpen! Want 80% van je succes en groei is het gevolg van de juiste mindset. Hoe klein of hoe groot jouw doel ook is. Eén ding gun ik je zeker en dat is dat je niet meer het gevoel hebt dat je stilstaat, want het is mijn missie om jou in beweging te brengen! 

Video 2 - Zet altijd een intentie

Vaak beginnen we aan een taak of activiteit zonder dat we ons echt afvragen wat we ermee willen bereiken of waarom we dit eigenlijk aan het doen zijn. 

Door een intentie te zetten vooraf aan elke afspraak, telefoongesprek maar ook vooraf aan elke taak heb je een duidelijk doel. Dit zorgt ervoor dat het resultaat ook de uitkomst is van wat je wenst, zodat je niet zomaar iets doet maar echt vanuit een gedachte en de vraag: “Wat wil ik hiermee bereiken?”

Hoe je op de juiste manier een intentie zet? 🧐 Dat leg ik heel makkelijk uit in de video.

Video 3 - Uit je comfortzone

De belangrijkste les die ik je wil meegeven is: “daag jezelf uit, stap uit je comfortzone.” We zijn zo gewend om te blijven doen wat we doen, het voelt comfortabel op de plek waar je nu bent dus ben je vaak geneigd om daar ook te blijven.

Alleen als jij steeds hetzelfde blijft doen, dan krijg je ook hetzelfde resultaat waardoor er aan het einde van de week niets is veranderd. Door jezelf uit je comfortzone te halen, ga je zien dat er dingen veranderen en dat je dus ook een andere uitkomst krijgt. Jezelf uitdagen om iets nieuws te doen is soms spannend en eng. Het resultaat = magisch! 💫 

Weet dat ook jij een succesvolle business opbouwen!

Ben je klaar voor de volgende stap? Wil jij meteen doorpakken en echt uit die comfortzone gaan stappen? Meld je dan hier onder aan voor de mega waardevolle Masterclass: “Money is King, JOY is King Kong!” zodat jij je weg kan vervolgen naar de vrijheid waar jij zo naar verlangt. Het is mijn missie om je na deze masterclass in beweging te zetten zodat jij ook echt het LEF gaat tonen dat je nodig hebt! Tijdens deze Masterclass is er GEEN sales of een aanbod maar puur gericht dat jij gaat groeien met je bedrijf en als ondernemer.

De Masterclass “Money is King, JOY is King Kong!” is helemaal gratis en duurt ongeveer een uurtje. Hierin vertel ik je de 5 stappen die ik mijn betalende klanten leer om die succesvolle business op te zetten waar jij van droomt. ⛔⛔ WAARSCHUWING: De Masterclass is echter niet voor iedereen. Het is echt alleen maar bedoeld voor de ondernemers die willen groeien, niet willen stilstaan en vanuit rust en vertrouwen willen gaan ondernemen. Want na deze Masterclass is je leven en je business niet meer hetzelfde.