Werken met mij

Business coaching

Mijn manier van coaching is een antwoord op het haastige leven dat we tegenwoordig hebben, onze 24-uurseconomie stelt je voortdurend bloot aan prikkels en informatie. Hierdoor neemt de behoefte aan rust, voldoening en zingeving van het leven alleen maar toe. Als business coach ga ik voor persoonlijke ontwikkeling, professionele groei van mijn klant en kijk ik samen met jou naar de struggles die er ontstaan binnen jou en jouw business. Je krijgt tools om dichter bij jezelf te komen en te ontdekken wat je nu echt wilt. Samen gaan we voor groei, meer vrijheid maar vooral voor het plezier in het ondernemen.

1:1 Mentorship programma (alleen op aanvraag)

Je timmert als een tijdje aan de weg met je business, maar hebt het gevoel dat de groei er wel een beetje uit is, het wordt tijd om te automatiseren en te professionaliseren. Je wilt verandering, die financiële onafhankelijkheid en vooral minder uren maken. Je was toch gaan ondernemen om die vrijheid te ervaren. Waar is die vrijheid dan? Tijd voor wat peper in die kont!

Online training: "Powerboost Your Business"

Het doorlopen van deze online training zorgt ervoor dat jij een geautomatiseerde succesvolle business gaat draaien. We bouwen een stevige basis voor jouw bedrijf. Een bedrijf op jouw voorwaarden waarmee die ideale klant naar jou toe komt in plaats dat jij aan de klant trekt.
Nu tijdelijk als bonus de online training: "Manifesteer het leven dat je wél wilt!"

Verkoopscript "Van Kennismaking naar Salesgesprek"

Eindelijk zit je met je ideale klant aan tafel. Maar durft je aanbod niet te doen! Want wat als de klant nee zegt? Er gaan zoveel stemmetjes door je hoofd. “Wat moet ik eigenlijk zeggen in het gesprek?” of “Wie ben ik nu dat deze persoon met mij wilt gaan werken?” Daar gaat nu verandering in komen.

Lifecoaching

Online training: "Manifesteer
het leven dat je wél wilt"

Tijdens de online training leer jij de veranderingen in leven aan te brengen waarmee jij het leven gaat leven op jouw manier. Je creëert een positieve mindset waardoor je weer kansen en mogelijkheden gaat zien. Je krijgt meer zelfvertrouwen waardoor jij de stappen gaat nemen naar dat droomleven.

"Het plan om te weten wat je wel wilt'"

Wat wil je nu echt met je leven? Is dit het nu? Je hebt het gevoel dat je stilstaat. Je staat altijd maar klaar voor een ander maar hebt eigenlijk nooit eens echt tijd voor jezelf. Je verlangt zo enorm naar rust in je hoofd en dat je een duidelijk doel voor ogen hebt waar je naar toe gaat. Met dit plan krijg jij meer helderheid en overzicht.

MYnd Map / MY Journal
(Nederlandse versie)

De ultieme Mindfulnessplanner om je te inspireren, te helpen bij het stellen van doelen en je weer enthousiast maakt over het leven. De planner is te gebruiken voor drie maanden (deze kun je zelf invullen). Vooraf stel jij je doelen en deze verdeel je naar kleinere stappen. Jouw investering is € 39,95 (excl. verzendkosten).

Laat mij je helpen weer gelukkig te worden!