Werken met mij

Business coach

Mijn manier van coaching is een antwoord op het haastige leven dat we tegenwoordig hebben, onze 24-uurseconomie stelt je voortdurend bloot aan prikkels en informatie. Hierdoor neemt de behoefte aan rust, voldoening en zingeving van het leven alleen maar toe. Als business coach ga ik voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei van mijn klant en kijk ik samen met jou naar de struggles die er ontstaan binnen jou en jouw bedrijf. Je krijgt tools om dichter bij jezelf te komen en te ontdekken wat je nu echt wilt. Samen gaan we voor groei, meer vrijheid maar vooral voor het plezier in het ondernemen.

1:1 Mentorship programma (alleen op aanvraag)

Je hebt een stevig fundament gebouwd voor je business, je timmert al een tijd aan de weg maar nu wordt het tijd om te groeien, om te automatiseren en te professionaliseren. Excuses, bullshitverhalen en hoe het nu gaat ben je helemaal klaar mee. Je was toch gaan ondernemen om die vrijheid te ervaren. Waar is die vrijheid dan? Sky is the limit!

Business coaching
(1-op-1)

Het doorlopen van dit op maatwerk gemaakte Business traject zorgt ervoor dat jij een geautomatiseerde succesvolle business draait in een werkweek van 24 uur. We bouwen een stevige basis voor jouw bedrijf. Een bedrijf op jouw voorwaarden waarmee die ideale klant naar jou toe komt in plaats dat jij aan de klant trekt.

Verkoopscript "Van Kennismaking naar Salesgesprek"

Eindelijk zit je met je ideale klant aan tafel. Maar durft je aanbod niet te doen! Want wat als de klant nee zegt? Er gaan zoveel stemmetjes door je hoofd. “Wat moet ik eigenlijk zeggen in het gesprek?” of “Wie ben ik nu dat deze persoon met mij wilt gaan werken?” Daar gaat nu verandering in komen.

Lifecoaching

Online training: "Manifesteer
het leven dat je wél wilt"

Tijdens de online training leer jij de veranderingen in leven aan te brengen waarmee jij het leven gaat leven zoals jij dat wilt. Je creëert een positieve mindset ontwikkelen waardoor je weer kansen en mogelijkheden ziet. Je krijgt meer zelfvertrouwen waardoor jij de stappen gaat nemen om een gelukkiger leven te leven.

"Het plan om te weten wat je wel wilt'"

Wat wil je nu echt met je leven? Is dit het nu? Je hebt het gevoel dat je stilstaat. Je staat altijd maar klaar voor een ander maar hebt eigenlijk nooit eens echt tijd voor jezelf. Je verlangt zo enorm naar rust in je hoofd en dat je een duidelijk doel voor ogen hebt waar je naar toe gaat. Met dit plan krijg jij meer helderheid en overzicht.

MYnd Map / MY Journal
(Nederlandse versie)

De ultieme Mindfulnessplanner om je te inspireren, te helpen bij het stellen van doelen en je weer enthousiast maakt over het leven. De planner is te gebruiken voor drie maanden (deze kun je zelf invullen). Vooraf stel jij je doelen en deze verdeel je naar kleinere stappen. Jouw investering is € 33,- (excl. verzendkosten).

Laat mij je helpen weer gelukkig te worden!