Start vandaag met het in kaart brengen van jouw dromen, doelen en verlangens. Met behulp van “Het plan om te weten wat je wél wilt” maak jij een eerste stap naar een leven op jouw voorwaarden. Door te ontdekken wat je nu écht wilt in je leven kun je ervoor zorgen dat dit ook werkelijkheid wordt en jij deze verlangens om gaat zetten naar doelen.

Ga voor groei, verandering en meer zelfvertrouwen!

Verlang jij ook zo naar rust in je hoofd?  Dat je in de ochtend meteen zin hebt om de dag te beginnen en met een tevreden gevoel heerlijk in slaap valt? Dat je blij bent dat het leven in jouw voordeel werkt en je groei ervaart?

Maar de realiteit is nu dat…

Met “Het plan om te weten wat je wél wilt” bied ik jou de mogelijkheid om de juiste keuzes te maken voor jezelf. Ik weet dat je er klaar voor bent. Zie het als een cadeautje voor jezelf dat je niet meteen met iedereen hoeft te delen. Je krijgt inzicht welke (kleine stappen) je kan nemen om daar te komen waar je wilt. Het kost je nog geen 3 cappuccinootjes met die vriendin waar je eigenlijk stiekem toch geen zin in hebt.

Inmiddels weet ik heel goed waar mijn dromen en verlangen liggen, en die dromen zijn allang geen dromen meer, dit is mijn werkelijkheid geworden. Maar dat is niet altijd zo geweest. In 2015 kreeg ik een burn-out en het lichtje ging werkelijk helemaal uit. Zelfs voor de dingen die ik leuk vond, had ik geen energie meer. Ik wilde maar één ding en dat was gelukkig worden. Gelukkig worden met mijn leven, met mezelf en met wat ik deed. En dat gevoel dat ik nu elke dag ervaar, dat gevoel van kalmte en geluk, dat gevoel gun ik jou ook.

Ik volgde een opleiding tot Lifecoach, nam abrupt ontslag bij mijn toenmalige werkgever en startte mijn eigen coachingspraktijk. Ik volgde verschillende trajecten bij o.a. Phil van Son, Kim Munnecom, Simone Levie, Birgit Luijk, Sophie Dittmar en Ninke van der Leck. En ontdekte wat persoonlijke ontwikkeling voor mij betekent en nu een leven leef waar ik vroeger alleen maar van durfde dromen.

Bestel nu direct “Het plan om te weten wat je wél wilt”. Dankzij dit persoonlijke ontwikkel plan leer jij waar jouw ware verlangens liggen. Dit plan geeft inzicht in:

Je kunt dit plan t.w.v. € 57,- nu bestellen voor ongelofelijke lage prijs van € 11,-.

Waarom starten met dit plan? Of je nu verandering wilt in je relatie, op je werk of in je privéleven dit plan helpt jou om in beeld te brengen hoe die verandering er dan ook daadwerkelijk uitziet. Doordat je op een concrete manier gaat beschrijven wat je nu eigenlijk écht wilt, weet je ook welke kant je op gaat. In een korte video leg ik uit hoe het werkt.

Dit levert "Het plan om te weten wat je wél wilt" jou op:

Waar sta je nadat je dit plan hebt doorlopen?

Je leven heeft weer structuur en overzicht gekregen. Je hebt jouw doelen concreet op papier staan en wat je wilt veranderen in je leven. Dit helpt jou om de juiste keuzes te maken voor jezelf die bijdragen aan jouw hogere doel. Daarbij maakt het plan duidelijk wat jij nu eigenlijk écht wilt waarmee het ook gemakkelijker is om uit te leggen aan je omgeving. Je gaat grenzen durven stellen omdat je nu weet wat wel en niet bijdraagt aan een leuker leven.

Je gaat beseffen dat er ook al mooie dingen in je leven zijn waar je wel tevreden mee bent en met meer dankbaarheid gaat genieten van de kleine dingen die om je heen gebeuren en op je pad komen. 

Je krijgt steeds meer het gevoel dat je de dingen die in jouw leven gebeuren meer en meer zelf in de hand hebt. Niets houd je meer tegen om je dromen werkelijkheid te laten worden!

"Het plan om te weten wat je écht wilt"

57 11
  • 5-stappenplan
  • Wheel of Life
  • Gerichte vragen
  • Daily Planner
  • Eenmalige investering € 11,-

Herkenbaar?

“Ik vind het soms lastig om grenzen voor mezelf te stellen. Dan stel ik mij, vaak achteraf, de vragen; heb ik dit voor mezelf gedaan? Heb ik dit gedaan om een ander een plezier te doen? Wilde ik dit echt? Of was het een “moetje”? Ik durf niet snel “nee” te zeggen of mijn mening te geven over bepaalde dingen. Soms heb ik het gevoel dat ik niet mezelf kan zijn, dit is denk ik omdat ik dat dan niet durf. Bang voor de reactie, wat ze wel niet denken, dat ze me “raar” vinden, enz.”

“Ik vind het moeilijk om voor mezelf op te komen en te staan voor wie ik ben. Ik wil gelukkig zijn met mijn leven. Genieten van mijn leven. Het niet willen controleren van alles om mij heen en vertrouwen op mijn intuïtie en mijn hart. Ik verwacht veel van mezelf maar ook van anderen, hierdoor ervaar ik vaak ook teleurstelling.”

“Ik denk dat ik mijn gedachten ben". "Ik ben niet vrouwelijk" - dus koop ik geen "sexy" kleren. "Ik ben geen relatiemateriaal" - dus stel ik me niet open voor een relatie. "Ik ben te precies, te geordend" - dus ben ik niet leuk genoeg om mee samen te wonen. Etc. Kortom, mijn grootste uitdaging dat zijn mijn eigen gedachten.”

Waar heb ik mijn kennis vandaan?

Op 1 april 2018 ben ik mijn bedrijf Joyfulness gestart. In eerste instantie gewoon om te zien hoever ik ermee zou komen. In tweede instantie zeker niet er echt ook echt daadwerkelijk geld mee te verdienen en dus vanuit mijn eigen passie. Want mijn baan opzeggen en de zekerheid moeten loslaten van mijn huidige salaris, dat ging ik nooit doen! Ik wilde gewoon mensen helpen omdat ik dat leuk vond. De afgelopen jaren heb ik naast mijn opleiding als Lifecoach, de trainingen die ik gevolgd heb ook een behoorlijk aantal boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling, geluk en hoe ik rust in mijn hoofd vind. Want daar was voorheen alleen maar chaos. Ook ging ik steeds meer (business)trajecten volgen bij andere coaches om nog meer kennis te vergaren. Al snel kreeg ik mijn eerste klant en creëerde een 12-stappenplan, dit kwam overeen met wat ik in mijn opleiding had geleerd, de weg die ik had belopen en de kennis die ik ondertussen had opgedaan. Ik ervaarde dat wat bij mij werkte ook bij een ander werkte. Eind 2018 nam ik ontslag omdat ik aan alles voelde dat dit was waar ik voor gemaakt ben. Ik zette mijn angsten opzij en luisterde niet meer naar mijn omgeving. Ik geloof zo in mezelf en in mijn succes, dit moest ik wel een kans van slagen geven. Steeds meer ging ik bouwen aan het fundament voor mijn bedrijf en het werd al snel groter. Zo groot dat ik een team om mij heen bouwde van een Technisch Assistent en een Virtual Business Manager die mij nu helpen op de achtergrond. Afgelopen jaar heb ik zelfs mijn 12-stappenplan omgedoopt tot een online training en heb ik een samen met mijnbusiness coach Phil van Son ervoor gezorgd dat mijn bedrijf een nog groter succes kan worden. 

Ik weet wat ik doe, ik weet waar mijn talenten liggen en ik weet waar ik goed in ben. Toch wil ik blijven groeien en mezelf ontwikkelen zodat ik anderen nog beter kan helpen. Ik heb mijn eigen droomleven gecreëerd en ik weet dat jij dat ook kan! Waar wacht je nog op?

Hoe ziet "Het plan om te weten wat je wilt" eruit?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail in je mailbox. Het plan is bijgevoegd als pdf en is meteen te downloaden. Hierin vind je:

"Het plan om te weten wat je écht wilt"

57 11
  • 5-stappenplan
  • Wheel of Life
  • Gerichte vragen
  • Daily Planner
  • Eenmalige investering € 11,-